Eerste keer ongesteld worden

Voor de eerste keer ongesteld worden is helemaal niet leuk. Sterker nog, IT SUCKS! De meeste meisjes worden tussen hun 10e en 15e jaar ongesteld. Natuurlijk ervaart iedereen ongesteld zijn op een andere manier. Sommige meisjes hebben hevige buik- of rugkrampen. Anderen hebben weer last van andere kwaaltjes zoals hoofdpijn of puistjes. Eén ding staat vast, het is niet de meest favoriete tijd van de maand. Vooral voor meisjes die nog op de basisschool zitten is het erg ongemakkelijk. Vaak ben je één van de weinige in de klas en onderling wordt er nauwelijks over gesproken. Meisjes schamen zich er dan ook vaak voor en voelen zich erg onzeker.

Speciaal voor deze doelgroep heeft Birdie Rock ongesteldheidsbroekjes ontwikkeld, Happy Pantiez genaamd. Onderbroekjes die doorlekken helpen voorkomen als je ongesteld bent.

De broekjes bestaan uit 2 lagen. De binnenste laag is gemaakt van katoen en heeft een absorberend vermogen. De buitenste laag zorgt ervoor dat je niet kunt doorlekken maar de stof ademt wel.

 Eerste keer ongesteldEerste keer ongesteldOnderbroekjes tegen doorlekken

Natuurlijk bestaat er altijd een kans dat je doorlekt. Bijvoorbeeld als je maandverband verkeerd zit of als je extreem veel bloed verliest maar onderbroekjes van Birdie Rock bieden wel meer zekerheid. Gebruik Happy Pantiez altijd als aanvulling op je maandverband/tampon. De onderbroekjes behouden hun vochtafstotend vermogen 5 tot 10 wasbeurten. Daarnaast kunnen de Happy Pantiez natuurlijk ook als gewone onderbroekjes gedragen worden.

 

De broekjes zijn erg elastisch en gemaakt van een zachte stof waardoor ze prettig aanvoelen. Verkrijgbaar in 3 trendy kleuren: Crazy Coral, Birdie Blue en Party Purple.

 

      Crazy Coral

 Party Purple

  Birdie Blue

Eerste keer ongesteldEerste keer ongesteldEerste keer ongesteld

Collectie Birdie Rock